Villa Vinos zicht tussen de bergen op Velez Malaga

Villa Vinos zicht over terras naar Velez Malaga

Zicht op Villa Vinos vanaf zwembad

Villa Vinos veranda

Villa Vinos uitzicht op zee

De Villa

Villa Vinos ligt op ongeveer 500 meter hoogte, direct achter de kustlijn van de Costa del Sol. De totale oppervlakte van de villa bedraagt 160 m2. De villa is geschikt voor maximaal 6 personen. Op verzoek kunnen wij 2 extra slaapplaatsen bieden in de villa.

In en om de villa

De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van airco, die ook als verwarming gebruikt kan worden. In de villa is een wireless netwerk. Met uw eigen laptop kunt u kostenloos inloggen en heeft u een directe internetverbinding tot uw beschikking. In de woonkamer bevindt zich ook een TV met Nederlandse ontvangst. Verder is er in de villa nog een wasmachine aanwezig.

Bij de villa

Direct grenzend aan de woonkamer bevindt zich het ruime, deels overdekte terras met tafel en stoelen, van waar u een vrij uitzicht heeft richting kust. Via een trap komt u bij het lager gelegen zwembad van 8 × 4 meter. Het zwembad heeft een diepte van 1,40 meter tot 1,80 meter en is omringt door een terras van 250 m2 dat is toegerust met ligbedden en parasols. Hier vindt u ook een stenen barbecue met wederom een overdekt terras en een warme en koude buitendouche met toilet. Doordat het zwembad (d.m.v. een hekje bovenaan de trap) is afgesloten, is het ook ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. In de villa is een golftas aanwezig om mee te gaan golfen. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel compleet met batjes en ballen.