Villa Vinos

Contactformulier

15 + 9 =

Locatie Villa Vinos
Carreteras Arenas 3.0 km
Velez Malaga
Spanje

Contactgegevens Nederland
Markerichter 74
7603 GA Almelo

Contact Informatie
Uw gastvrouw en heer Petra en Ton Wijnen
Email: info@villavinos.com
Tel: +31(0) 546 873 214
Mob: +31(0) 6 22 04 78 25

Routebeschrijving Villa Vinos

Vanaf vliegveld Malaga
Vanaf het vliegveld zoekt u zo snel mogelijk de snelweg op en houdt u de richting Malaga, Motril en Almeria aan. U passeert Malaga aan de westelijke zijde en gaat met een grote boog naar rechts om Malaga heen in oostelijke richting, u bevindt zich op de A7. Nadat u Malaga bent gepasseerd blijft u ongeveer 30-35km deze snelweg volgen in oostelijke richting. Bij exit 272, Torre del Mar/Velez Malaga verlaat u de snelweg. De afrit gaat licht naar beneden, u komt bij een rotonde, die u voor 3/4 neemt (linksaf), u gaat onder snelweg door in de richting van Velez Malaga. Na +/- 400 meter krijgt u opnieuw een rotonde, waarop u de eerste afslag neemt, na +/- 400 – 500 mtr volgt nog een rotonde, die u voor 3/4 neemt en vervolgens gaat u rechtsaf, u komt naast een trambaan te rijden, deze volgt u voor ongeveer een kleine kilometer. U krijgt eerst verkeerslichten, waar u rechtdoor gaat en daarna na +/- 100 mtr opnieuw verkeerslichten bij een grote rotonde waar u rechtsaf gaat (u komt nauwelijks op de rotonde zelf).

Deze weg volgt u voor 400mtr, dan krijgt u een rotonde neemt deze voor 1/2 (rechtdoor) en na +/- 400 mtr krijgt u opnieuw een rotonde, deze neemt u voor 3/4 (linksaf). Op dit moment draait u om het stadion van Velez Malaga. U vervolgt de weg, aan uw linkerzijde passeert u de brandweerkazerne met brandweer toren, hierna gaat u rechtsaf, aangegeven staat Arenas. De weg gaat op en neer en na ongeveer 1 kilometer, bij een marmoleum fabriek/opslag, gaat u rechtsaf (in de richting van Arenas) en draait u de weg MA-4111 op. Deze weg volgt u voor precies 3 kilometer. Net voor de drie kilometer ziet u in een scherpe bocht naar links een oude bar, hier draait u voorlangs, dan volgt het bord met de aanduiding van 3 kilometer, de weg maakt nu een scherpe bocht naar rechts en in deze scherpe bocht gaat een prive-weg omhoog. (hier staat aan het begin van de weg het bord met FOBOS-telecom erop)

Deze weg is sterk stijgend en bijna volledig geasfalteerd, deze weg moet u voor 700 meter volgen. Na bijna 700 meter krijgt u eerst aan de rechter zijde het huis met de naam “Pikaso” en iets verder draait u naar rechts en ziet u een metalen hek met aan beide zijden een uil.

U bent gearriveerd bij Villa Vinos.

Bekijk Villa Vinos op Google Maps